Posts

Showing posts from February 26, 2017

SUNGAI CHOH: Majlis Persaraan Guru Besar Sekolah Kebangsaan Sungai Choh

Image
Majlis Persaraan Guru Besar Sekolah Kebangsaan Sungai Choh Puan Hajah Rohanah Haji Mokhtar 
Dewan Intelek Sekolah Kebangsaan Sungai Choh.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=613302598869669&id=100005698032536

KAMPUNG KALONG TENGAH: Ziarah Arwah Abd Razak

Image
Ziarah Arwah  Abd Razak

Semoga Rohnya Ditempatkan Bersama Orang Beriman .SUNGAI CHOH : Perasmian Penutup Sukan Tahunan SJK Tamil Ladang Sungai Choh

Image
SUNGAI CHOH : Perasmian Penutup Sukan Tahunan SJK Tamil Ladang Sungai Choh

di SJK Tamil Ladang Sungai Choh


https://www.facebook.com/matnadzari.ahmaddahlan/posts/612482452285017


BUKIT SENTOSA: Perasmian Mesyuarat Agong Persatuan Penduduk Seroja 5

Image
Perasmian Mesyuarat Agong Persatuan Penduduk Seroja 5

Di Padang Taman Seroja 5.


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=612411328958796&id=100005698032536SUNGAI BUAYA: Perasmian Sukan Tahunan Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Sungai Buaya

Image
Perasmian Sukan Tahunan Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Sungai Buaya 
Di SMK Bandar Sungai Buaya. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=612398755626720&id=100005698032536

Putar Belit Pembangkang Rugikan Rakyat

Image
HULU SELANGOR: Sikap pihak pembangkang yang tidak henti memutar belit dan mempolitikkan isu negara hanya akan merugikan rakyat.

Presiden GERAKAN, Datuk Seri Mah Siew Keong, berkata pihak terbabit yang mendakwa kononnya negara akan bankrap setiap tahun, akan menakutkan pedagang luar negara untuk melabur di Malaysia, sekali gus merencatkan ekonomi negara.

"Malah, mereka sanggup menggunakan isu perkauman semata-mata untuk memancing undi, ini satu tindakan berbahaya kepada negara.

"Pembangkang saban hari memupuk kebencian terhadap pemimpin kita (Datuk Seri Najib Razak), burukkan imej negara, akhirnya penduduk kita yang terkesan," katanya pada Ceramah Rakyat di sini, malam ini.

Ceramah berkenaan menampilkan beberapa pemimpin BN termasuk Menteri Perumahan dan Kesejahteraan Bandar, Datuk Seri Noh Omar; Setiausaha Agung MCA, Datuk Seri Ong Ka Chuan dan Timbalan Presiden MIC, Datuk Seri S K Devamani.

Mengulas lanjut, Siew Keong berkata Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan…

Pemimpin BN Mulakan Ceramah Rakyat Perjelas Isu Berbangkit

Image
HULU SELANGOR: Pemimpin Barisan Nasional (BN) dan UMNO malam ini mengorak langkah memulakan siri Ceramah Rakyat bagi menjelaskan kepada masyarakat mengenai isu-isu semasa termasuk yang dibangkitkan pembangkang.
Sesi pertama yang berlangsung di Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung di sini menyaksikan Menteri di Jabatan Perdana Menteri merangkap Pengarah Komunikasi BN Datuk Seri Abdul Rahman Dahlan dan Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan Tan Sri Noh Omar turun padang.
Turut berbuat demikian Presiden Gerakan Datuk Seri Mah Siew Keong dan Timbalan Presiden MIC Datuk Seri S.K. Devamany.
Antara perkara yang disentuh Abdul Rahman ialah sabotaj ekonomi yang cuba dilakukan pihak tertentu termasuk dengan melempar tuduhan terhadap syarikat berkaitan kerajaan, selain usaha menjatuhkan kerajaan.
"Saya mahu ingatkan pembangkang jangan sabotaj ekonomi negara kerana akhirnya ia akan merugikan rakyat," katanya pada Ceramah Rakyat bertema 'Negaraku, Ge…